Áruhitel

Hitelügyintézés akár 30 perc* alatt !!!

Az áruvásárlási hitel segítségével könnyen kiválaszthatod a Neked leginkább megfelelő konstrukciót, előre tervezhetsz. Táblázat segítségével választhatod ki a futamidőt, valamint a hozzá tartozó kamatlábat. A lakossági áruhitel csak magánszemélyek számára vehető igénybe.

Amire szükség van:

 -> Alkalmazott esetén: 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolásra, vagy - amennyiben fizetését átutalással kapja - az utolsó 1 havi bankszámla kivonatra
 -> Amennyiben vállalkozó, cégtulajdonos, hozzátartozódnál vagy egyéni vállalkozónál állsz alkalmazásban: APEH által kiállított jövedelemigazolásra, munkáltatói igazolásra, illetve egyéni vállalkozóknál vállalkozói igazolvány bemutatására
 -> Nyugdíjas esetén: nyugdíjas igazolványra és a legutolsó nyugdíjszelvényre vagy bankszámlakivonatra
 -> Érvényes személyi igazolványra
 -> TB kártyára vagy adókártyára (csak bemutatás céljából)
 -> Előző havi (az állandó vagy tartózkodási lakcímre szóló) vezetékes telefonszámla (vagy előfizetéses mobiltelefonszámla) levélre és a befizetést igazoló csekkre, vagy közüzemi számlalevélre és annak befizetését igazoló csekkre.

 

Munkáltatói igazolás - OTP Bank

Általános hitelfeltételek:

Az áruvásárlási hitelünket minden 18. életévét betöltött, magyarországi állandó lakhellyel rendelkező személy veheti igénybe, aki jelenlegi munkáltatójánál legalább 3 hónapos munkaviszonnyal rendelkezik.